این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد.
امیدوارم کریسمس فوقالعادهای را سپری کرده باشید و اگر توانستید در تمام تعطیلات استراحت کنید، استراحتی لذتبخش و جوانکننده داشته باشید. در حالی که از پست گذاشتن در این وبلاگ مرخصی گرفتم، زمان زیادی را صرف نقاشی، نوشتن، برنامه ریزی، تفکر و کمی سازماندهی کردم. اما، من هم خوابیدم، چوب شور باواریا و سالاد میوه رزا درست کردم، فیلم تماشا کردم، پیاده روی کردم و روزها را با سرعت ملایمی سپری کردم. من همچنین گاهی اوقات تخت گربه انسان بودم. من از این وقفه بیرون می آیم با احساس آرامش و هیجان در مورد اتفاقات امسال.
روزها مثل همیشه پر و مشغول رفتن به کریسمس بود، اما به محض اینکه بلیزر آبی مخملی را که برای مراسم شب کریسمس پوشیده بودم درآوردم و برای تماشای یک فیلم سوار جامی شدم، توانستم نفس عمیقی بکشم. هدایا بسته بندی شد، برانچ کریسمس آماده شد و زمان لذت بردن از Hunker کریسمس فرا رسید. حتی به عنوان یک بزرگسال، من عاشق کریسمس هستم و در مورد افتتاح هدایا هیجان زده هستم. پسرهای من هیچ وقت آن دسته از افرادی نبوده اند که ساعت چهار صبح از خواب بیدار می شوند. ما بیشتر سال ها مجبور بودیم آنها را بیدار کنیم. کجا اشتباه کردم!؟ بنابراین، ما کارها را حدود ساعت 9:30 صبح با والدینم شروع کردیم که برای هدایا و بیسکویت ژامبون آمده بودند.
ما معمولاً در صبح کریسمس رول یا شیرینی دارچین درست می کنیم، اما هیچ کدام از ما واقعاً به چیزهای شیرین علاقه نداریم، بنابراین تصمیم گرفتم آن را مخلوط کنم. من مخلوط بیسکویت چدار خرچنگ قرمز را درست کردم و مقداری ژامبون مارپیچ برش خوردم. ساده و برنده بود. همه گفتند سال بعد باید آن را تکرار کنیم.
هنگامی که فعالیت های هدایا تکمیل شد، برای برانچ کریسمس مشغول آشپزی شدم. ما سال ها، دهه ها در روز کریسمس یک وعده غذایی می خوریم، بنابراین معمولاً به آرامی پیش می رود. با این حال، امسال احساس میکردم که دارم همه چیز را برای اولین بار میسازم. نمیدانم چه اتفاقی افتاد، اما من از افزودن مواد به رنده پنیر و سالاد میوه رزا غافل شدم. خمیر پایی که روز قبل برای گالت سیب درست کردم سنگین بود و خوب به هم نمی رسید. هش براون ها یک ابدیت را به قهوه ای شدن می بردند و خمیر رول ها بلند نمی شد. احساس آشفتگی می کردم و مثل اینکه برانچ کریسمس شکست خواهد خورد.
با وجود ناراحتی من، همه چیز به میز رسید (به استثنای رول هایی که سه بار تلاش کردند و تا آن شب تمام نشدند) و همه طعم عالی داشتند. من فکر می کنم سالاد میوه، که می تواند سال به سال بسته به کیفیت مرکبات متفاوت باشد، یکی از بهترین سالادهای موجود بود. با وجود تنظیمات ناخواسته من در دستور پخت، بلغورها خوب بود، و همه چیزهای دیگر طعم عالی داشتند. حتی گالت ها که کمی آزمایشی بود (من گیلاس درست کردم اما با سیب نه) خوشمزه بود. این یادآوری خوبی برای من بود که نگرانی در مورد گامهای اشتباه در مورد چیزهایی که در پایان روز خیلی مهم نیستند، نتیجه معکوس دارد.
روز کریسمس خوبی بود و من چند یادداشت کردم تا (امیدوارم) سال آینده کمی کمتر احساس ناراحتی کنم.
در طول باقی مانده استراحت، هدفی را برای نقاشی و/یا طراحی روزانه تعیین کردم. میخواهم امسال فروشهای هنری اصیلتری داشته باشم، سفارشهای بیشتری را تکمیل کنم و به مشارکتهای بیشتر مرتبط با هنر و طراحی بله بگویم. تولید کار بیشتر و تمرین روزانه محل خوبی برای شروع است! بنابراین، بخش بهتری از روز را صرف آماده کردن و تونینگ کردن تقریباً پنجاه پانل کردم…
من این پانل های چوب خام را به صورت عمده خریداری می کنم، آنها را با دو لایه نازک Liquitex Professional Gesso پر می کنم و سپس آنها را با شستشوی Ultramarine Blue، Burnt Sienna و Gamsol رنگ می کنم. اگر علاقه دارید این قفسه خشک کن من است.
من هم زیاد مطالعه و مطالعه کردم. پشتهای از دو یا سه کتاب را برمیداشتم، روی صندلی جمع میشدم و یادداشت میکردم.
بعد از نقل مکان به MN فهمیدم که رفتن به سال سوم در یک خانه جدید به نظر می رسد سالی باشد که احساس می کنم آماده هستم تا در سازماندهی تماس بگیرم. بسیاری از پروژه های بزرگ انجام شده اند، ما به خوبی می دانیم که چگونه از خانه و اثاثیه خود استفاده می کنیم، و من می توانم تصمیمات بهتری در مورد مکان قرار دادن وسایل و خلاص شدن از شر آن بگیرم. به خصوص از آنجایی که در حال کاهش وزن و تغییر سایز بودم، لباس هایم به هم ریخته بود، بنابراین برای مرتب کردن و تمیز کردن کمد لباسم وقت گذاشتم. من با جوراب هایم بی رحم بودم و فقط جوراب های مورد علاقه ام را نگه داشتم. اکثر آنها Bombas یا Smart Wool هستند.
من از شر لباس هایی که به درستی جا نمی شوند، آنها را دوست ندارم یا به ندرت می پوشم خلاص شدم. مرتب کردن همه چیز حس خوبی داشت.
برای روز سال نو، چوب شور سنتی باواریا را درست کردم. می توانید دستور غذا و نکات را در اینجا بیابید. من با خمیرها در این فصل پخت تعطیلات عالی نبودم و آن رگه را با پرتل ها زنده نگه داشتم! آنها در نهایت بیشتر شبیه رول های چوب شور بودند، اما هنوز طعم عالی داشتند.
صفحات برنامه ریز من آماده است، من قبلاً مدارک مالیاتی خود را برای سال 2024 به حسابدار خود تبدیل کرده ام، چندین پیش نویس پست وبلاگ در قیف دارم، و یک دسته زیبا از نقاشی ها برای فروش بعدی من آماده است. من آماده هستم که دوباره به ریتم مدرسه و کار برگردم، اما باید حداقل یک روز دیگر صبر کنم. ما در شهرستان واشنگتن، مریلند زندگی می کنیم و مدرسه امروز به دلیل طوفان برف تعطیل است. یک هدیه کوچک از ژانویه برای بازگشت آرام به کار…
یک دوز روزانه تشویق و الهام دریافت کنید!
از پست های وبلاگ روزانه ماریان الهام بگیرید
برای دریافت پست های وبلاگ نشاط آور مستقیماً در صندوق ورودی خود ثبت نام کنید! به جمع افراد همفکر ما بپیوندید و روز خود را با انفجاری از خلاقیت، انگیزه و مثبت شروع کنید. چه به دنبال نکات تزئینی، پروژه های DIY یا صرفاً مقداری الهام باشید، پست های روزانه ماریان مطمئناً روز شما را روشن می کند و خلاقیت شما را شعله ور می کند. تشویق روزانه خود را از دست ندهید – هم اکنون مشترک شوید!
منبع: https://missmustardseed.com/christmas-new-year-break-recap/