استودیوی ژاپنی Kengo Kuma and Associates فضای داخلی اندو را در رستوران سوشی روتوندا در مرکز تلویزیون سابق BBC در لندن بازسازی کرده است.
Kengo Kuma and Associates (KKAA) که فضای اصلی را طراحی کرده است، تغییرات قابل توجهی در رستوران omakase ایجاد کرد که در غرفه پشت بام در طبقه هشتم ساختمان شیشه ای مدور قرار دارد.
خاویر ویلار روئیز، معمار KKAA به Dezeen گفت: «این پروژه یک پروژه غیرعادی بود.
“این شامل بازسازی فضایی بود که ما در KKAA در ابتدا طراحی کرده بودیم. پیشخوان اصلی که زمانی کل فضا را ساختار می داد، اکنون برای ایجاد یک فضای استراحت جدید کاهش می یابد.”
برای حفظ “روح پیشخوان اصلی” در فضای سالن جدید، KKAA یک نیمکت چوبی بزرگ از چوب سرو با شکلی مواج و انباشته طراحی کرد که به اتاق حسی ارگانیک می دهد.
رویز توضیح داد: «ما از راهحل ساده پر کردن فضای جدید با صندلیها و میزها و عناصر تزئینی اجتناب کردیم و در عوض صندلیها را در یک نیمکت چوبی بزرگ جمع کردیم که قدرت حضور پیشخوان را بازیابد.
او افزود: «در واقع، ما این نیمکت را در نتیجه چیدن بخشهایی از چوب دقیقاً به قسمتهای پیشخوان طراحی کردیم و گفتوگویی بین نیمکت و پیشخوان ایجاد کردیم.»
با افزودن چوب بیشتر، استودیو همچنین قصد داشت فضایی را که دارای پنجره هایی از کف تا سقف است، نرم کند.
همچنین یک نصب موجدار ساخته شده از پارچه پلی استر، طراحی شده به شکل کاغذ، که از سقف آویزان است و حسی اثیری به اندو در روتوندا می دهد، اضافه کرده است.
رویز گفت: «رستوران های سوشی در ژاپن معمولاً فضاهای کوچک، دنج، صمیمی و بسته هستند. برای Endo، ما مجبور بودیم یک غرفه روی پشت بام را که عمدتاً از شیشه و فلز ساخته شده بود، تغییر دهیم که مناظر پانورامای تأثیرگذار از لندن را به نمایش بگذارد.»
وی ادامه داد: فرمهای مواج سقف، پیشخوان و نیمکت با هدف ملایمتر کردن هندسههای معماری موجود و ایجاد حس راحتی است.
KKAA کار با چوب را انتخاب کرد زیرا این ماده سنتی مورد استفاده برای میلههای سوشی است.
رویز گفت: “به دلیل گفتگو بین نیمکت جدید سالن و پیشخوان سوشی، استفاده از چوب انتخاب طبیعی بود.”
“تجربه اصیل سوشی ژاپنی همیشه به وجود چوب مربوط می شود، به خصوص در پیشخوان، نه تنها به دلیل احساس سنتی آن، بلکه به دلیل ویژگی های حسی که در کل تجربه به ارمغان می آورد: گرمای طبیعی لمس و ظرافت های ظریف آن. از رایحه آن.”
این رستوران با گنجایش 10 نفر، منوی سوشی 18 غذای edomae را ارائه می دهد که ترکیبی از محصولات بریتانیایی با غذاهای دریایی کورنیش و اسپانیایی است.
دیگر پروژههای اخیر Kengo Kuma و Associates شامل یک درخت کریسمس چوبی است که در نهایت به مبلمان تبدیل میشود و یک موزه سفالی چینی با کاشیهای دستساز.
عکاسی توسط بنجامین مک ماهون است.
اعتبار پروژه:
تیم KKAA: خاویر ویلار رویز، خامه فرناندز کالواش و ماریان دومینگز دوران
منبع: https://www.dezeen.com/2024/11/29/kengo-kuma-sushi-restaurant-wooden-bench/